BOKA NU

AULAN

I Aulan kan dina ideér och önskemål bli verklighet. Här finns det möjlighet att anordna allt från galamiddagar och konferenser med runda bord till fester, föreläsningar och minimässor. Konferera i historisk atmosfär i vår ståtliga och anrika Aula. Vi har varit måna om att bevara den tidstypiska charm som starkt präglade 1880-talet när Norra Latin en gång byggdes. Målningar, utsmyckningar och hantverk i florentinsk renässans kännetecknar interiören och förgyller varje besökares upplevelse. Under den klassiska ytan har vi med varsam hand skapat en toppmodern konferenslokal med den teknik du kan tänkas behöva.

I Aulan finns en stor scen som kan möbleras och dekoreras efter behov, och åhöraren kan bekvämt luta sig tillbaka i sköna konferensfåtöljer. Här erbjuds biosittning för 400 personer och med tillhörande skrivskiva till alla stolar.Utanför Aulan finns det plats för registrering och vi erbjuder flera grupprum i närheten. Det finns dessutom gott om utställningsytor i anslutning till såväl Aulan som grupprummen. Trådlöst wifi ingår i samtliga lokaler och utrymmen. Tekniker ingår även alltid vid hyra av Aulan, till stöd och hjälp för ett lyckat möte.

FÖRFRÅGAN

TEKNIKPAKET

I Aulan ingår standard-teknik men för att ert arrangemang ska få ett extra lyft rekommenderar vi att du tittar närmare på våra teknikpaket.

SE TEKNIKPAKET

MAT OCH DRYCK

Vi hjälper dig med allt för att göra ditt event minnesvärt.

MAT & DRYCK

AFTER MEETING MINGEL

Bjud in till ett mingel efter konferensen för att avsluta på bästa sätt.

ERBJUDANDE

VI HAR TEKNIKEN

Vi löser all tänkbar
teknik du behöver.

TEKNIK