BOKA NU

VI KAN EVENT

Att hitta en eventlokal i Stockholm city är inte alltid helt enkelt. Lokalen ska ha rätt läge och rätt känsla för det specifika eventet eller festen. Genom att välja en av våra lokaler i centrala Stockholm gör ni det smidigt för besökarna att ta sig dit och hem. Vi har eventlokaler i olika storlekar som lämpar sig för bland annat kickoff, föreläsningar och fest.

LOKALER FÖR ALLA EVENT

Oavsett om det är en mindre lansering, kickoff, föreläsning eller ett stort arrangemang som involverar mycket människor har vi den rätta lokalen för att skapa den bästa helhetsupplevelsen.

LOKALER

KICKOFF MITT I STOCKHOLM

Det finns många anledningar till att ha en kickoff. Vad ni än vill kickstarta kan vi erbjuda lokalerna, maten, servicen och underhållningen som passar just ert företag.

BOKA NU

INSPIRATION

Nedan följer några förlag på event du kan genomföra hos oss som vi hoppas ger dig inspiration till ditt nästa event hos oss.

HÅLL DIN LANSERING HOS OSS

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa stora och små företag med att anordna alla typer av lanseringar. Våra lokaler är anpassningsbara för att bygga upp miljöer som passar just era behov och önskemål. Sommartid finns det också möjlighet att anordna event utomhus.

UTSTÄLLNING CENTRALT I CITY

I våra lokaler i Folkets Hus och Norra Latin finns det gott om plats för utställningar, oavsett innehåll eller typ av arrangemang. Här finns hallar och andra generösa ytor som kan användas som utställningslokal för alla tänkbara behov och utställningsobjekt. Varje år genomförs ett 100-tal utställningar i våra lokaler.

FÖRLÄSNING I RÄTT ATMOSFÄR

Boka en lokal till din föreläsning hos oss. Vi har ett flertal lokaler i centrala Stockholm som gör det enkelt för gästerna att ta sig dit och hem. Välj mellan ett flertal rum och salar som passar både större och mindre evenemang. Här kan du även välja vilken typ av atmosfär du vill rama in arrangemanget med för bästa inspiration till alla deltagare.

EFFEKTIVT FRUKOSTMÖTE

Bjud in dina kunder till ett frukostmöte mitt i city. Vi erbjuder en god frukost med närodlat i fokus, anpassad efter dina önskemål. På vår restaurang finns även allt du behöver vid ett större frukostmöte, såsom projektor, stor bildskärm, scen och ljudanläggning. Det gör det enkelt att genomföra en professionell presentation eller mini-föreläsning samtidigt som gästerna äter.

ERBJUDANDEN

Passa på att ta del av våra prisvärda erbjudanden för bäst helhetsupplevelse.

LÄS MER

VÅRA TJÄNSTER

Ett möte eller en sammankomst består av tusen detaljer som måste fungera och finnas på plats. Att planera ett bra möte och få till en lyckad konferens kräver samordning av en mängd viktiga detaljer.

LÄS MER

TVÅ CASE

Nedan är två event som genomförts hos oss som du kan läsa för att få inspiration. Vi har även fler case du kan ta del av.

HÅRSHOW

När Sebastian Professional fyllde 40 år firades det i Norra Latin.
LÄS MER

ALLA ♥ DAG

Singlar firade Alla hjärtans dag.
LÄS MER