BOKA NU

FESTLOKALER MITT I CENTRALA STOCKHOLM

Bröllop, födelsedagsfest, kickoff? Vi har ett stort utbud av fina festlokaler till uthyrning utifrån dina önskemål. Vi löser allt från mat, servering, garderob och underhållning till dekoration av lokalen – du bestämmer själv hur mycket eller lite hjälp du vill ha när du bokar festlokal hos oss.

FEST MITT I STAN

Våra festlokaler finns mitt i centrala Stockholm och lämpar sig därför ypperligt för fest och bröllop då det är enkelt för gästerna att ta sig dit och hem. Samtidigt får du en lokal som är anpassningsbar både när det gäller utrymme och möblering.

LOKALER

FÖRETAGSFEST

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa små lokala företag till stora internationella bolag att arrangera lyckade fester i oavsett storlek. I våra lokaler i Folkets Hus och Norra Latin finns det gott om plats för alla typer av arrangemang.

BOKA

BRÖLLOP I CITY

Är du på jakt efter en bröllopslokal i Stockholm? Vi har ett flertal passande lokaler att välja mellan.

Allt från den pampiga Pelarsalen till våra ljusgårdar i Norra Latin. Vi har även en vacker lokal med egen ingång, foajé och garderob.

Möjligheterna är många och vi hjälper gärna till med planering och erbjuder skräddarsydda paket efter era önskemål.

LÄS MER

VI HJÄLPER GÄRNA TILL

För att göra fest- och bröllopsplaneringen så smidig som möjligt, och för att du ska ha möjlighet att koppla av under evenemanget eller den stora dagen, fixar vi allt från mat, servering och garderob till dekoration av lokalen. Vi erbjuder skräddarsydda paket och du bestämmer själv hur mycket eller lite hjälp du vill ha när du bokar festlokal hos oss.

KONTAKTA OSS

TEKNIK & SERVICE

Vid större evenemang, fester och bröllop finns det möjlighet att anlita våra tekniker som kan hjälpa till med det att lägga in presentationer eller tal i rätt ordning, se till att bilderna har rätt upplösning för storbildsprojektorerna, men också fixa ljud och ljus.

TJÄNSTER

MAT & DRYCK

Mat och dryck är en viktig del av helhetsupplevelsen när det kommer till fest och bröllop. Vårt kreativa köksteam erbjuder flera olika menyval beroende på val av evenemang. Kontakta oss så berättar vi mer.

LÄS MER

ERBJUDANDEN

Ta del av våra erbjudanden för bäst helhetsupplevelse.

JA TACK!