BOKA NU

ERBJUDANDEN

Passa på att ta del av våra prisvärda erbjudanden för bäst helhetsupplevelse.

STYRELSEMÖTE MITT I STAN

Samla styrelsen i en inspirerande atmosfär med den perfekta inramningen för allt från föredrag och presentationer till diskussion och beslut. Vi tillhandahåller allt som behövs för ett effektivt styrelsemöte, från bildskärmar och teknik till färskt kaffe, så att ni kan fokusera på agendan.

STYRELSPAKET 675 KR/PP

Erbjudandet består av ett halvdagspaket där lokal och kaffebuffé ingår. Om ni vill börja eller avsluta med lunch eller ett mingel ordnar vi såklart det också.

Alla priser är exklusive moms. Med reservation för ändringar. Erbjudandet gäller vid nybokningar för sällskap upp till 14 personer samt med genomförande fram till 31 december 2021.

BOKA

AFTER MEETING MINGLE

Att under lättsamma former sammanfatta dagen och på så vis knyta ihop mötet skall inte underskattas. After Meeting Mingle är ett uppskattat mervärde och en trevlig avslutning på mötesdagen.

TAPASBRICKA 150 KR/PP

En härlig bricka med lite olika plockmat och ett glas mousserande, vin eller öl. Önskas en helt vegetarisk bricka, säg bara till innan så löser vi det.

Erbjudandet gäller vid genomförande fram till 30 september 2021. Alla priser är exklusive moms och per person.

BOKA

FRUKOST-
SEMINARIUM

Ta chansen att bjuda in dina kunder eller medarbetare till ett frukostseminarium mitt i city. I våra lokaler har du en perfekt inramning till din presentation, föreläsning eller uppstartsmöte. Här står talaren i fokus och allt som behövs för ditt möte, som lämplig teknik, bildskärm och ljud, finns på plats.

FRUKOSTPAKET 225 KR/PP

På frukostbuffén dukar vi upp en härlig brödkorg, därtill goda pålägg, yoghurt med müsli, färsk frukt, juice och frasiga croissanter – och kaffe så klart! Eller te för den som så önskar. Sen är det bara att slå sig ner och låta sig stimuleras av temat för dagen. Pris per person för paketet där det ingår frukostbuffé och lokal.

Erbjudandet gäller vardagar kl. 07–10 vid nybokningar och för sällskap från 20 personer. Med genomförande fram till 30 september 2021. Alla priser är exklusive moms. Med reservation för ändringar.

BOKA