BOKA NU

VÅRA SMÅ RUM

I kategori Small finner du framförallt våra styrelserum. De gamla kemi- och biologisalarna har varsamt förvandlats till stilfulla konferensrum, där historien fortfarande känns i väggarna.

Här finns gott om plats för upp till 14 personer och dessa unika rum är perfekta för såväl det viktiga affärsmötet som styrelsemötet. Bekväma stolar för långa dagar. Stora fönster och en exceptionell takhöjd ger en enastående känsla av rymd, medan väggarnas duvblå nyans bidrar till en lugn sinnesstämning.

BOKA

MÖTESPAKET

Våra alternativ på mötestjänster till din lokal.

HALVDAG

Fika ( För- eller eftermiddag)
Lunch

FR SEK 441 PP

HELDAG

Förmiddagsfika
Lunch
Eftermiddagsfika

FR SEK 594 PP

ENERGI

Förmiddagsfika
Lunch
Eftermiddagsfika
Energipåfyllning
(juice, godis & frukt i lokalen)

FR 636 PP

MATEN & DRYCKEN

Pauser är en viktig del av en konferens. Det är då deltagarna har en chans att nätverka, ta in nya intryck och ventilera sina idéer. Men också för att fylla på med energi. Vi erbjuder frukost, lunch, fika för att sedan avrunda en intensiv mötesdag med mingel och middag i någon av våra festliga salar.

MAT & DRYCK

AFTER MEETING MINGEL

Bjud in till ett mingel efter konferensen för att avsluta på bästa sätt.

ERBJUDANDE

TEKNIK & SERVICE

Om det är flera talare i många rum rekommenderar vi att ni anlitar våra tekniker som bland annat kan hjälpa till med att lägga in alla presentationer i rätt ordning, till respektive talare i rätt konferenslokal. Teknikern ser också till att bilderna har rätt upplösning för storbildsprojektorerna. Vi har även möjlighet att spela in er konferens eller sända konferensen live via streaming.

TEKNIK