BOKA NU

MAT & DRYCK

Vällagad mat och därtill passande dryck är två av hörnstenarna för ett lyckat möte, fest eller event.
Få saker har så höga förväntningar på sig, som just mat och dryck, under en mötesdag.

FRUKOST

Att starta dagen med en gemensam frukost är ett bra sätt att samla gruppen inför mötet.

Kanske har flera rest långt och behöver lite extra energi innan arbetsdagen börjar. Då ger vår frukostbuffé en perfekt start på dagen.

Kaffebuffé, fruktfat eller varför inte en energigivande vitaminshot, laddad med färska frukter och bär?

FIKA

Pauserna är viktiga och ska ge energi och förutsättningar för möten med kreativa och aktiva deltagare

Förmiddagskaffe
Välkomstkaffet före mötet bäddar för en god start på mötesdagen. Väl igång, är en bensträckare att rekommendera. Vårt förmiddagskaffe består av kaffe och te, och kökets val av smörgås med fräscha pålägg samt juice.

Eftermiddagskaffe
En paus på eftermiddagen ger ny kraft och energi. Vårt eftermiddagskaffe innehåller kaffe och te, bulle/kaka samt köksteamets val av yoghurtshot. Vårt utbud varieras efter säsong och tillgång.

LUNCH

En trevlig lunchpaus i våra unika lokaler ger goda förutsättningar för en givande eftermiddag.

Vi serverar en hälsosam och vällagad varmrätt med säsongens smaker där sallad, nybakat bröd, måltidsdryck och kaffe är självklara inslag.

”Vi komponerar utbudet så att det ska passa alla typer av möten. Våra kunder vet också att vi gärna tar fasta på deras önskemål så långt det bara är möjligt” Michael Homuth, Kökschef, Stockholm City Conference Centre.

MIDDAG

Vårt kreativa köksteam erbjuder läckra menyer med stor variation. Välj bland menyer som innehåller svenska smaker, eller avnjut kulinariska upplevelser från hela världen.

Säsongsanpassade menyer
Välj bland våra säsonganpassade rätter och skapa din egen middagsmeny!

Vegetariska eller veganska menyer
För den som hellre vill ha en vegetarisk eller vegansk meny går det såklart också bra.
MENYER

BANKETT

Vankas glamorös bankett runt hörnet? Då kan vi hjälpa dig med exklusiva menyer! Tillsammans med vårt köksteam kan vi skräddarsy en meny som passar just ert event efter säsongens utbud på råvaror.

Självklart kan vi anpassa menyerna efter vegetariska och veganska önskemål.
MENYER

AFTER WORK

Avsluta dagens övningar med en avslappnad afterwork! Ta tillfället i akt och anordna en uppskattad avrundning på en hård konferensdag. Afterwork är trivsamt för både små och stora grupper och ger tillfälle för deltagarna att diskutera dagen i en avspänd miljö.

Servera en kombination av spännande smakbitar tillsammans med något gott att dricka i någon av våra mysiga och mer intima lokaler, och succén är given.
LÄS MER

HALVDAGSPAKET

På Stockholm City Conference Centre kan du boka halvdagspaket för konferens som passar utmärkt för snabba, kortare möten. Kombinera lunch med ditt val av för- eller eftermiddagsfika.

Förmiddagsfika
Vi dukar upp en härlig buffé som består av olika godsaker att välja mellan, där mycket är ekologiskt, och självklart serveras kaffe/te.

Lunch
En hälsosam och vällagad varmrätt med säsongens smaker tillsammans med sallad och nybakat bröd. Vatten och kaffe/te ingår.

Eftermiddagsfika
Vi dukar upp en buffé med hembakade godsaker och annat gott. I vårt koncept ingår att det alltid ska finnas något sött, salt eller syrligt.

HELDAGSPAKET

Att hålla energin uppe under en heldags konferens kan vara en utmaning! Vårt heldagspaket ger möjlighet till välbehövliga pauser med goda, hälsosamma och uppiggande inslag.

Konferenskaffe & lunch
Vårt heldagspaket innehåller förmiddagskaffe med en buffé bestående av olika godsaker. Vi serverar även en hälsosam och lunch med säsongens smaker. På eftermiddagen finns en buffé uppdukad med hemlagade godsaker och kaffe.

Mingel & plockmat
Fundera på hur du vill avsluta din konferens. Kanske mingel med plockmat passar som avrundning?

MINGEL

Våra lokaler lämpar sig mycket väl för både små och stora mingel. Sätt er egen prägel på dagens avrundning genom att omsorgsfullt välja mat, dryck, ljussättning och dekorationer.

Grundtipset är att servera en kombination av spännande smakbitar tillsammans med något gott att dricka. Vi erbjuder otaliga menymöjligheter för mingel och cocktail.

Ett ypperligt tillfälle att skapa möjlighet till eftersnack och samvaro efter en lång arbetsdag!
LÄS MER

KARMA

Gör en insats för miljön och köp bra mat till halva priset! Karma är en app som hjälper restauranger och matbutiker att minska sitt matsvinn.
LÄS MER