BOKA NU

25 ÅRS ERFARENHET AV KONFERENSER

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa små lokala företag till stora internationella bolag att arrangera lyckade konferenser oavsett storlek. I våra konferensbyggnader i Stockholms city finns det gott om plats för alla typer av arrangemang.

STANS BÄSTA LOKALER

Vi har Stockholms innerstads största utbud av konferenslokaler. Norra Latin och Folkets Hus har ett brett utbud av lokaler att välja mellan, från mindre grupprum och medelstora mötesrum till pampiga salar för rundabordskonferenser och salonger med biosittning och upphöjd scen.

LOKALER

FRUKOSTMÖTE

Starta dagen med frukostmöte mitt i city. Vi erbjuder en god frukost med närodlat i fokus, anpassad efter dina önskemål. På vår restaurang finns även allt du behöver vid ett större frukostmöte, såsom projektor, stor bildskärm, scen och ljudanläggning. Det gör det enkelt att genomföra en professionell presentation eller mini-föreläsning samtidigt som gästerna äter.

BOKA MÖTE

DINERA I CHAMBRE SÉPARÉE

Dinera i våra privata karismatiska salar för att njuta av exklusiva middagar i avskildhet från stök och bök. Vi ser till att ert event och sällskaps tas om hand från morgon till kväll, och att allt finns på plats från stolar och bord till maten på tallriken och drycken i glaset.

BOKA LOKAL

TEKNIK & SERVICE

Om det är flera talare i många rum rekommenderar vi att ni anlitar våra tekniker som bland annat kan hjälpa till med att lägga in alla presentationer i rätt ordning, till respektive talare i rätt konferenslokal. Teknikern ser också till att bilderna har rätt upplösning för storbildsprojektorerna. Vi har även möjlighet att spela in er konferens eller sända konferensen live via streaming.

TEKNIK

MAT OCH DRYCK

Pauser är en viktig del av en konferens. Det är då deltagarna har en chans att nätverka, ta in nya intryck och ventilera sina idéer. Men också för att fylla på med energi. Vi erbjuder frukost, lunch, fika för att sedan avrunda en intensiv mötesdag med mingel och middag i någon av våra festliga salar.

LÄS MER

ERBJUDANDEN

Passa på att ta del av våra prisvärda erbjudanden för bäst helhetsupplevelse.

JA TACK

TVÅ CASE

Nedan är två konferenser som vi hoppas ger dig inspiration till din. Vi ha många fler case om du vill läsa.

MER INSPO

WORLD WATER WEEK

Rekorddeltagande när 3 700 deltagare från över 130 länder gästade årets World Water Week som genomfördes i slutet av augusti på Stockholm City Conference Centre. Det var fjärde året i följd som konferensen hölls här och den har växt år från år.

LÄS MER

WOMEN IN TECH SLÅR REKORD

Konferensen Women In Tech slår rekord när det gäller att locka deltagare. 2018 tog biljetterna slut på tio minuter – 2019 var det sju minuter! 1300 var snabba nog och fick chansen att delta vid årets Women In Tech som genomfördes på Stockholm City Conference Centre den 8 mars

LÄS MER