BOKA NU

EN LITEN INTRODUKTION

Stockholm City Conference Centre AB är en av norra Europas största konferens- och kongressanläggningar med totalt 50 konferensrum fördelade på två hus – Norra Latin och Folkets Hus. Vi har lokaler som rymmer mellan 5 till 1 400 personer, och en sammanlagd kapacitet på totalt 4 000 besökare.

Våra möteslokaler, tillsammans med väl genomtänkt mat och dryck samt en god serviceupplevelse, ger dig en komplett mötesanläggning mitt i city. Vår vision är att vara det självklara valet där människor möts för att forma framtiden. Årligen genomförs närmare 1 500 möten och event i våra lokaler. Stockholm City Conference Centre ingår i upplevelsekoncernen Stureplansgruppen.

TIPS & NYTT

Här delar vi våra bästa tips och nyheter för ett lyckad konferens eller evenemang.
LÄS MER

CASE

Låt dig inspireras av tidigare kunder och se hur de utformat sin kongress, kickoff eller fest hos oss. Kom med dina idéer och önskemål så ska vi uppfylla dem.
LÄS MER

HISTORIA

Våra konferensbyggnader Norra Latin och Folkets Hus ligger inte bara mitt i Stockholm. Det är också två hus som spelat stor roll i Stockholms historia, och i stadens framväxt till en modern metropol.
LÄS MER

MILJÖ

Miljömärkta möten, fester och event. Stockholm City Conference Centre är Svanenmärkt och vi arbetar enligt Svanens riktlinjer.
LÄS MER

SÄKERHET

Säkerheten för våra besökare och anställda är otroligt viktig, det gäller såväl brandskydd som den personliga säkerheten. Stockholm City Conference Centre har väl inarbetade rutiner i händelse av till exempel brand, akut sjukdom eller stöld.
LÄS MER

SAMARBETEN

Vi samarbetar med både internationella och svenska organisationer.
LÄS MER

ERBJUDANDEN

Passa på att ta del av våra prisvärda erbjudanden för bäst helhetsupplevelse.
LÄS MER

HITTA HIT

Stockholm City Conference Centre, Norra Latin och Folkets Hus, ligger nästan så centralt du kan komma i Stockholm, mitt emellan Norra Bantorget och Drottninggatan − och nära alla tänkbara kommunikationer.
LÄS MER

KONTAKTA OSS

Här hittar du all namn, mail och nummer som du kan tänkas behöva för att komma i kontakt med rätt person.
LÄS MER

JOBB

Hos oss välkomnas mångfald och olikheter. Vi ligger alltid steget före och skapar gästupplevelser i framkant. Tillsammans skapar vi glädje för gästen. Vi tar ansvar för hållbara möten för våra gäster, vår egen hälsa och vår miljö.
LÄS MER

PRESS

Vi ingår i Stureplansgruppen. För frågor, pressmeddelanden och bilder hänvisar vi hit.
LÄS MER