BOKA NU

HÅRSHOW FÖR 500 FRISÖRER

När Sebastian Professional fyllde 40 år firades det med buller och bång i Norra Latin.

Eventet blev väldigt lyckat och jag kan varmt rekommendera Stockholm City Conference Centre för konferenser och event, säger Benjamin Martin, Nordic Sebastian Creative Leader.

Sebastian Professional grundades i Los Angeles 1974 och var bland annat först med att producera volymtänger.

Eventet lockade 500 frisörer från hela Norden som bjöds på trerättersmiddag i Ljusgården, storstilad show i Pelarsalen och efterfest. – Stockholm City Conference Centre var väldigt flexibelt att ha att göra med. Vi fick aldrig höra ”så här kan vi inte göra”.

Från scenen i Pelarsalen berättades 40 års historia på 40 minuter. – Det här var ett speciellt arrangemang och första gången som vi samlat företagets samtliga art directors på samma scen.

För att ge kvällen en moderiktig inramning var det genomgående temat svart. Det var svarta mattor vid entrén, svarta ballonger utomhus och svarta dukar på borden. Stockholm City Conference Centre lyckades väl med genomförandet och det gav en konsekvent känsla till eventet.

En fördel med att anlita Stockholm City Conference Centre, framhåller Benjamin Martin, är att det mesta finns tillgängligt inom företaget. Man slipper därför hyra in scener och utrustning, vilket kan bli kostsamt i slutändan. – Stockholm City Conference kändes som en väldigt lugn och trygg leverantör med bra koll på helheten.

"Stockholm City Conference kändes som en väldigt lugn och trygg leverantör med bra koll på helheten."