BOKA NU

SINGLAR FIRADE ALLA HJÄRTANS DAG

En annorlunda AW genomfördes på Stockholm City Conference Centre på Alla hjärtans dag. Det var singlar från Sverige och Europa som träffades för att fira kärlekens dag och kanske hitta en partner.

Eventet arrangerades av Datein, ett nätverk för entreprenöriella singlar som grundats av Cilla Eriksson, social entreprenör och föreläsare. Hon har nyligen flyttat till Stockholm från Falun och ville inte fira Alla hjärtans dag ensam.

Stockholm brukar kallas Europas ensammaste stad så jag tyckte det passade bra att bjuda in till ett firande just den dagen. Nu kom det inte singlar bara från Stockholm, det var snarare fler från andra delar av Sverige och andra länder som mötte upp, berättar Cilla Eriksson. Att namnet Datein låter likt Linkedin är inte bara en tillfällighet. Cilla Eriksson är mycket aktiv i det professionella nätverket Linkedin och använder det för marknadsföringen av sina egna aktiviteter och arrangemang.

Det var också via Linkedin som jag fick tips om Norra Latin när jag var ute och letade lokal till Alla hjärtans dag, och det är verkligen superfina lokaler som passade bra på alla sätt.

Det bjöds på mingel och Cilla intervjuade Philip Jonsson Jarl, som startat datingappen Relate, vidare salsakurs för den som ville och som avslutning middag i Bruces magnifika matsalar i Norra Latin.

Kvällen blev mycket lyckad och allt fungerade precis som jag önskat. Det kommer att bli fler liknade träffar som vänder sig till singlar med ambitionen att träffa en partner. Jag har funderingar på att nästa tillfälle blir Nationaldagen den 6 juni, men inget är bestämt.

Den som vill veta mer om Datein och ta del av kommande inbjudningar kan följa Cilla Eriksson på Linkedin.

"Kvällen blev mycket lyckad och allt fungerade precis som jag önskat."