BOKA NU

NORRA LATIN BLEV EN CHOKLADFABRIK

Det var många medarbetare på Stockholm City Conference Centre som först var lite förvånade när de såg våra planer, men vi har fått fantastisk bra hjälp med att förverkliga min idé, framhåller Nathalie Nikitin.

De 400 deltagarna på julfesten möttes redan i entrén av spännande ljussättning, jättelika godisklubbor och blommor som en försmak till det godisland som väntade i Ljusgården. Där var det mingel inför middagen. När det sedan var dags för att gå in till julmiddagen i Pelarsalen vadade gästerna genom en rökdimma som låg över golvet och som symboliserade den chokladflod som förekommer i berättelsen.

Under sittningen i Pelarsalen var det underhållning i tre akter, bland annat gjorde Willy Wonka själv entré på styltor. Efter middagen drogs alla gästerna med i en virvlande dans tillbaka till Ljusgården där det var efterfest med disco. Det serverades både godisdrinkar och godisshots i baren.

Allt fungerade jättebra, och vår kund var mycket nöjd. Såväl temat och dekoren som festen i stort överträffade deras förväntningar, berättar Nathalie Nikitin.

Hon är mycket nöjd med den service och stöttning som hon fick från Stockholm City Conference Centre, som dessutom svarade för mat och dryck. Godis i stora mängder köptes också in.

Men det var inte mycket godis kvar när festen var slut, avslöjar Nathalie Nikitin avslutningsvis.

"Medarbetarna på Stockholm City Conference Centre var mycket hjälpsamma och de svarade upp till alla våra krav."