BOKA NU

ÅRSTÄMMA MED GODIS

Ett av Sveriges ledande konfektyrföretag gästade Stockholm City Conference Centre i slutet av april. Cloetta genomförde sin årsstämma i Norra Latin och bjöd självklart stämmodeltagarna på godis.

Vi fastnade direkt för den ljusa och luftiga Aulan i Norra Latin. Den passade perfekt för vårt behov, berättar Susanne Beijar som arbetar med företagets styrelse och som var projektledare för årsstämman.

Stämman samlade närmare 200 deltagare, som fick se Aulans pelare ljussatta i rött dagen till ära.

Det blev en mycket fin ljussättning i lokalen, framhåller Susanne Beijar som även i övrigt är mycket nöjd med arrangemanget.

Vi fick mycket bra assistans av personalen både vid planering och genomförande.

De aktieägare som deltog i stämman bjöds efter förhandlingarna på en godispåse, förutom kaffe och smörgås. Till det dessutom en av Cloettas storsäljare – Kexchoklad!

Stockholm City Conference Centre har närmare 50 konferensrum och det gör det möjligt att erbjuda flexibla lösningar för olika arrangemang.

Den nya styrelsen kunde ha sitt konstituerande styrelsesammanträde i ett konferensrum i direkt anslutning till stämman, vilket var praktiskt, säger Susanne Beijar.

Noteras kan att börsbolaget Cloetta i och med årsstämman fick en kvinna som styrelseordförande genom att Caroline Sundewall valdes till ordförande. Styrelsen är för övrigt helt jämlik med lika många kvinnor som män – vilket tillhör undantagen bland börsbolagen idag.

Den nya ordföranden, Caroline Sundewall, delade med sig av sina preferenser och berättade att hennes favoritgodis var Nutisalnötter och att hon älskar lakrits. Cloetta köpte nötbolaget Nutisal i januari 2014, och år 2012 gick företaget samman med Leaf – stora på lakritsgodis! – och blev därigenom ett ledande konfektyrbolag i Norden, Nederländerna och Italien. Cloettas produkter säljs på totalt 50 marknader över hela världen.

"Vi fick mycket bra assistans av personalen både vid planering och genomförande."