BOKA NU

ÅRETS HETASTE EVENT FÖR SÄLJARE

När sommarvärmen slog till i Stockholm genomfördes ett stort event på Stockholm City Conference Centre. Closers Only samlade 800 engagerade deltagare till årets bokstavligt hetaste event inom försäljning.

Bakom Closers Only står Mikael Arndt som även driver Arndts Sales Academy, en utbildning i försäljning och personlig utveckling, med verksamhet i både Stockholm och Marbella i Spanien.

”Med eventen Closers Only vill jag inspirera och hjälpa säljare till en bättre prestation. De får under en dag möta svenska och internationella föreläsare som ger tips och konkreta verktyg kring försäljning. Det är upplagt så att du kan ta med dig det du lärt dig hem och testa direkt”, berättar Mikael Arndt som själv har 30 års erfarenhet av försäljning.

Det var tredje gången Closers Only genomfördes i Stockholm och redan nu i höst är det dags igen. Föreläsningseventen har ett mycket lågt pris och fungerar samtidigt som en marknadsföring av den egna säljakademin som nu är inne på sitt fjärde år. Efter Stockholm och Marbella väntar London och New York där utbildningar startar under 2019.

”Akademin leder snabbt till ett jobb. Du får både teori och praktik under det halvår du går utbildningen”, framhåller Mikael Arndt.

Det var första gången Mikael Arndt var på Stockholm City Conference Centre och han är mycket nöjd med hur allt fungerade. Eventet genomfördes i Folkets Hus största lokal, Kongresshallen.

”Vi fick ett väldigt professionellt bemötande och mycket bra service. Ett stort event med många föreläsare förutsätter att teknik och allt omkring fungerar, och det fanns inget att klaga på.”

En given fråga till Mikael Arndt – som ledande säljare och utbildare – är hur han själv skulle sälja in Stockholm City Conference Centre…

”Det centrala läget är kanske det första man kommer att tänka på – det är fantastiskt! En positiv upplevelse var att du kom så nära publiken när du stod på Kongresshallens scen. Trots lokalens storlek blev det en intim känsla när du föreläste”, säger Mikael Arndt.

"Ett stort event med många föreläsare förutsätter att teknik och allt omkring fungerar, och det fanns inget att klaga på."