BOKA NU

UPPLEV KÄNSLAN I NORRA LATIN

I början av det nya mötesåret vill vi bidra med inspiration inför kommande evenemang genom att uppmärksamma Norra Latin, vår vackra, anrika pojkskola från 1880. Under 1990-talet renoverades skolan och byggdes om till en modern konferensanläggning. En unik miljö, mitt i city!

Norra Latin har spelat stor roll i Stockholms historia och i stadens framväxt till en modern metropol, du kan läsa mer om byggnadens historia här. Norra Latins gamla klassrum med högt i tak och detaljer som påminner om skolåren är idag moderna, funktionella möteslokaler. De uppdateras löpande med den senaste konferenstekniken.

Den lokal som är sig mest lik från skoltiden är aulan, med sina höga fönster, takkronor, orgel och fantastiska väggmålning signerad av prins Eugen. Det som från början var en gymnastiksal känner vi idag som Pelarsalen. Här välkomnar vi konferenser, utställningar och otaliga middagar och fester. Den tidigare skolmatsalen benämner vi Marmorvalet och är en utmärkt yta för kaffepauser, mingel efter mötet och utställningar i anslutning till evenemang i Pelarsalen.

Miljön är viktig för att ett möte ska bli lyckat. Meningsfulla möten kräver betydelsefulla rum. Tillsammans med Folkets Hus finns det totalt 50 inspirerande möteslokaler i Norra Latin till ditt förfogande. Vill du upptäcka Norra Latins lokaler och atmosfär? Kontakta oss här för att anmäla dig till våra rundturer.