BOKA NU

SÅ VÄLJER DU RÄTT LOKAL TILL DITT EVENT

Det är mycket som ska stämma när man väljer lokal för sitt arrangemang. Det är inte bara atmosfären och läget, utan det handlar ofta om att kunna uppfylla de förutsättningar som krävs för det enskilda eventet. Det kan handla om möjligheten att ha utställningsytor eller plats att mingla. Önskemål om att möblera på ett visst sätt för att kunna utföra vissa övningar eller aktiviteter. Vår anläggning kan tillgodose många behov, både vad gäller själva mötesplatsen, men också vad gäller ljud, ljus och andra tjänster som till exempel tolkning.

En annan komponent är maten. Utifrån de utvärderingar vi får in förstår vi att maten är mycket viktig för de gäster och mötesdeltagare som kommer till oss. Måltiden ska inte bara smaka gott och ge energi, den är också en värdefull del av mötet, där många frågor diskuteras och nya kontakter knyts.

Hos oss finns många olika möjligheter, och vi hoppas att vi genom detta ger dig inspiration och idéer inför dina kommande evenemang. I Norra Latin och Folkets Hus har vi totalt 50 inspirerande möteslokaler som står till ditt förfogande. Meningsfulla möten kräver betydelsefulla rum.