BOKA NU

SÅ SKAPAR DU ETT LYCKAT MÖTE

Nu känns det härligt att samlas igen! Efter att ha fyllt på med energi under sommaren står vi i startblocken inför höstens möten, kickoffer, frukostseminarier och event. För lyckade möten finns många tips, bland annat bör man inte glömma vikten av pauser eller att kanske krydda med någon inspirerande aktivitet.

Under pauserna har man chans att nätverka med övriga deltagare, smälta budskap, och att ventilera. Det är också under pausen man har chans att ladda om, och att hämta kraft och energi. Vår kaffebuffé, som är fylld av olika energigivande godbitar, kan rekommenderas.

En aktivitet utanför möteslokalen kan förhöja upplevelsen av mötet. Varför inte planera in en överraskning eller happening som ger mötet det där extra minnesvärda mervärdet. Hos oss kan man till exempel bjuda på en bensträckare i form av en konstvisning, en stadsvandring eller om vädret tillåter utmana i ett parti boule ute på vår skolgård. Vill man gå åt det mer kulinariska hållet kan man överraska med en te- eller chokladprovning. Alla möjligheter finns!