BOKA NU

OM NORRA LATIN

Att Norra Latin har varit en anrik skola under många år känner nog de flesta till. Du kan känna historiens vingslag när du vandrar i trapphusen eller sitter i något av de tidigare klassrummen.

Aulan var då, precis som nu, husets hjärta. Många elever har här avslutat höstterminen till ackompanjemang av skolkörens julsånger och rektorns jultal. Idag står Aulan ofta i centrum för lite större möten eller galamiddagar här hos oss på Stockholm City Conference Centre. Här inleds många konferenser, som senare under dagen delas upp i mindre grupper, i olika lokaler i nära anslutning. Balkongerna utanför Aulan, runt om ljusgårdarna, är en utmärkt plats för utställningar, kaffepauser, mingel och nätverkande mellan olika programpunkter.

Många som varit i Aulan i Norra Latin brukar förundras över takhöjden och det fantastiska ljusinsläppet, och beundra fonden som målades av prins Eugen. Vid den här tiden på året brukar planeringen inför kommande mötesår vara i full gång. Vare sig det handlar om en stor konferens eller kongress, ett mindre möte, eller en fest kan vi hjälpa till. I Norra Latin och Folkets Hus finns 50 inspirerande möteslokaler.