BOKA NU

GOTT OM PLATS FÖR ÅRSSTÄMMOR

Under den här våren har vi välkomnat flera årsstämmor hos oss. Det faktum att vi har 50 lokaler i varierande storlekar gör att våra kunder nästan alltid kan hitta en lokal i passande storlek den tidpunkt som önskas. Vårt centrala läge, säger en del kunder, är också en viktig komponent i beslutet att lägga sin årsstämma.

Om våren är tiden för årsstämmor, så brukar sensommaren vara tid för höstens uppstartsmöten eller kickoffer. Tillfällen där man vill sparka igång kommande aktiviteter, eller samla företaget eller avdelningen kring en gemensam plattform. Gemenskap skapas ofta över en måltid, många diskussioner förs i pauser, under middagar och mingel. Kan man skapa samma förutsättningar för gemenskap för sällskapet på tio personer som för gruppen på fler än 1 000 gäster genom att servera ett genomtänkt matkoncept?

Den frågan ställde sig vårt kreativa matteam – och svaret blev JA! Om du är nyfiken på vad vårt kök har att erbjuda läs mer här. Miljön, atmosfären och maten är viktiga delar för att ett möte ska bli lyckat. Hos oss på City Conference Centre, med Norra Latin och Folkets Hus, finns totalt 50 inspirerande möteslokaler till ditt förfogande.