BOKA NU

ARENA FÖR ERFARENHETSUTBYTE

Vi strävar efter att skapa förutsättningar för inspiration, lärande, utbyte av erfarenhet och tankar. Det är många möten och konferenser som handlar om att förmedla kunskap eller fatta beslut inför framtiden. Miljön, atmosfären och maten är viktiga delar för att ett möte ska bli lyckat vår ambition att vara med från början till slut i alla delar av arrangemanget tror vi bidrar.

Ibland finns behov av att kunna ta del av ett möte eller event i efterhand. Det kan vara kollegor som inte kunde närvara på plats, som vill informera sig. Eller kanske kunder som inte hade möjlighet att komma, men som gärna klickar in på hemsidan för att i efterhand kunna ta del av informationen.

Här på Stockholm City Conference Centre kan vi spela in dina konferenser, kongresser, möten eller events och vi hjälper dig att dokumentera i det format som passar dig bäst. Vi vill gärna visa vilka olika möjligheter som finns hos oss när man planerar ett möte, och hoppas kunna inspirera med några av de konferenser, fester och event som genomförts under åren här hos oss. De finns beskrivna i ord och bild här.