BOKA NU

TEKNIK

Hos oss på Stockholm City Conference Centre finns hög teknisk kompetens, vilket gör att vi kan tillgodose i stort alla önskemål som våra kunder kan tänkas ha kring sin konferens eller event. Våra erfarna tekniker hittar alltid bästa tänkbara lösning för varje evenemang oavsett vad det är för typ av konferensutrustning eller ljudanläggning som efterfrågas.

LJUSSÄTTNING

Rätt använt är ljuset är ett fantastiskt verktyg för att stärka ditt företags budskap under arrangemanget. Vi kan hjälpa dig att skapa effekter, miljöer och dekorer i de färger som passar just ditt möte eller event. Vill du göra det riktigt effektfullt kan vi byta färg på dekoren för olika delar av mötet.
BOKA

DOKUMENTATION

Här på Stockholm City Conference Centre kan vi spela in dina konferenser, kongresser, möten eller events. Vi hjälper dig att dokumentera i det format som passar dig bäst. En hel kameraproduktion på extern hårddisk eller ljudfiler på ett usb-minne
BOKA

TEKNIKPAKET

LÄS MER

DELTAGARHANTERING

Deltagarhantering är en del i ett effektivt mötessystem där du kan följa dina besökare under hela eventet – från inbjudan till kommunikativa webbsidor kring eventet, via en smidig anmälan till effektiv hantering av deltagarna på plats. Låt oss hjälpa dig att effektivisera hanteringen så får du mer tid över till annat och kan lägga energi på förberedelser och planering och av ditt möte.
BOKA

NÄTVERKSSYSTEM

Har ni flera talare i många rum så rekommenderar vi ett presentationsnätverk. Våra kunniga datatekniker hjälper era talare att lägga in alla presentationer i rätt ordning, till rätt sal och talare. Teknikern ser också till att bilderna har rätt upplösning för storbildsprojektorerna.
BOKA

STREAMING WEBBTV

LÄS MER

SIMULTANTOLKNING

Till stora möten, konferenser, bolagsstämmor och kongresser kan det ibland vara nödvändigt att använda tolkutrustning för att få en snabb och effektiv simultantolkning. Vi på Stockholm City Conference Centre har bra samarbetspartners som kan erbjuda professionell simultantolkning.
BOKA

CATCHBOX

En mikrofon som kastas mellan de som vill tala – ett nytt sätt att engagera dina åhörare! Se till att din nästa konferens, föreläsning eller seminarie skapar mer engagemang och blir roligare - använd mikrofonen som är designad för en publik som är delaktig. Istället för att låta någon gå runt i lokalen med en vanlig mikrofon, kastar man bara den mjuka Catchboxen till näste talare – snabbt, effektivt och roligt!
BOKA

TYCKA & TRYCKA

Ett mentometersystem är ett utmärkt verktyg för kommunikation mellan föredragshållare och publik. Genom att ha inslag i din presentation med frågor eller påståenden som dina åhörare svarar på, behåller du deras uppmärksamhet och intresse genom hela presentationen. Ett verktyg som passar lika bra för det lilla mötet som på den stora konferensen. På en kongress måste det oftast finnas möjlighet till votering, vilket vi givetvis tillhandahåller.
BOKA