BOKA NU

AKTIVITETER FÖR EVENT OCH KONFERENS

Vårt läge mitt i Stockholms innerstad ger våra kunder en unik möjlighet att välja aktiviteter från Stockholms hela nöjesutbud. Vi anordnar även aktiviteter på plats i våra hus.

KONSTVISNINGAR

Norra Latin och Folkets Hus rymmer en unik konstsamling av svensk konst från förra sekelskiftet. Vi erbjuder grupper att boka en ”konstpaus” där ni får en guidad tur av de båda husens fantastiska samling av svensk sekelskifteskonst, men även av monumentalkonst från 1960-talet.

De två byggnadernas arkitektur i sig är också hänförande. Konstvisningarna anpassas efter era önskemål och ni kan välja mellan tre olika turer om; 20 min, 40 min eller 60 min. Visningarna genomförs av erfarna konstguider och kan även ges på engelska, tyska och italienska.
BOKA

DJ & REMIX WORKSHOP

Workshopen DJ & Remix är en perfekt aktivitet för stora och små grupper som vill ha kul och lära sig mer om att mixa och spela musik. DJ & Remix är relativt nytt i Sverige, men har redan hunnit testas av många företag som Spotify, Happy Socks och TV4.

Workshopen inleds med en kort genomgång och sedan börjar det roliga! Du får prova olika typer av DJ-utrustning och lära dig mer om looping, Ableton, sampling och mycket annat. När vi är klara får du naturligtvis ta med din egen remix hem. Och förresten – är det firmafest på gång? Varför inte utmana kollegorna i ett DJ-battle. Läs mer på Djworkshop.se
BOKA

STADSVANDRING

Uppgradera ditt möte, konferens eller event med en stadsvandring – något som passar lika bra innan mötet, som efter eller varför inte som en energihöjare under lunchen eller kaffepausen.

Följ med på vår stadsvandring genom Norrmalm och upptäck en stadsdel som ofta blir bortglömd, trots sin spännande historia. Stadsvandringarna görs i samarbete med Ourway. Läs mer på Ourwaytours.se
BOKA

AIRBEDS

Nu lånar vi ut Airbeds till våra gäster och kunder. Det ger dig möjlighet till en annorlunda och kreativ möblering i något av våra konferensrum. De går också att använda utomhus, kanske för ett energigivande gruppmöte ute i parken.

Du hämtar dem i vår reception och lämnar tillbaka dem vid mötets slut. Det går också utmärkt att bara dyka ner i en Airbed i något av våra publika utrymmen – passa på att ta en paus, reflektera och koppla av.
BOKA

ESCAPEBOX

Escape Box passar vid alla tillfällen. Aktiviteten är ett populärt och roligt lagspel. Häng med på en häftig spionjakt som hemliga agenter för Perfect Intelligence. Lagen om sex personer får utdelat var sin agentväska och en dokumentmapp av vår gamemaster.

Målet med spelet är att hitta den efterlysta spionen. Endast det snabbaste laget erbjuds jobb som specialagenter i Perfect Intelligence.
BOKA

CABARET

Skapa din egen fest med oss på Restaurang Cabaret! Traditionell, kommersiell eller privat? Spektakulär eller nedtonad? Du bestämmer. Vårt mål är att förverkliga dina drömmar och visioner.

CENTRALBADET

Centralbadet är en omtyckt spaanläggning, beläget mitt emot Norra Real på Drottninggatan. Flera fristående verksamheter erbjuder avkoppling i olika spapaket. Utmärkt service, avslappnande behandlingar – allt under samma tak.

CENTRALBADET

VASAMUSEET

Regalskeppet Vasa som sjönk på sin jungfruresa den 10 augusti 1628 har fascinerat miljontals besökare från hela världen. Välkommen till en upptäcktsresa!

VASAMUSEET

VAXHOLMSBOLAGET

Ta en härlig båttur i Stockholms skärgård! Vaxholmsbolaget erbjuder en rad olika turer till ett flertal av stans populära öar. Vart bär det av härnäst?.

VAXHOLMSBOLAGET

SIGHTSEEING I STOCKHOLM

Sightseeing och utflykter både på vatten och på land.

STRÖMMA

SKANSEN

Skansen är ett utomhusmuseum, nöjespark och Stockholms enda djurpark. Besök Skansen på Djurgården, öppet året runt.

SKANSEN