BOKA NU

TALARE

Goda talare är en förutsättning för att nå fram med budskap. Oavsett om det handlar om att få hjälp med din workshop, föreläsning eller kick-off så kan vi hjälpa dig hitta rätt person för ditt event.

BOKA

MODERATOR

Goda talare är en förutsättning för att nå fram med budskap. Vi kan hjälpa dig att boka föreläsare eller talare till ditt möte.

En inspiratör, en trendforskare eller kanske en motivationsföreläsare. Vi hjälper även till att boka in en bra moderator som gör publiken trygg och intresserad och skapar engagemang!

FACILITATOR

En workshop ska ge resultat! Men ofta når man inte målet. Det kan bero på tidsoptimism, dålig planering eller brist på kompetens i att leda ett möte. En välplanerad workshop kan därmed spara organisationen flera månaders jobb.

Fördelen med facilitation är att alla, inklusive chefen, kan bidra till er workshop. En facilitator diskuterar mål och resurser och skapar därefter den arbetsmetod som är mest lämplig för mötet.

En facilitator kan leda arbetet och har rätt erfarenhet för att ställa relevanta frågor. Det hjälper er att styra arbetsprocessen och ger mer tid över till innehållet och till att skapa ett hållbart resultat