BOKA NU

MIDDAG

Efter en händelserik dag är det skönt att bli omhändertagen i våra restauranger och få tid att diskutera dagens intryck med kollegor och nya bekantskaper. Vårt kreativa köksteam erbjuder läckra menyer med stor variation.

Välj bland menyer som innehåller svenska smaker eller avnjut kulinariska upplevelser från hela världen. För den som hellre vill ha en vegetarisk eller vegansk meny går det såklart också bra. Du kan även välja bland våra säsongsanpassade rätter och skapa din egen middagsmeny.

Vi komponerar våra menyer så att de passar alla typer av möten. Stora som små! - Michael Homuth, Köksmästare, Stockholm City Conference Centre

BUFFÉ

Vi på City Congress Center arbetar för miljön på flera sätt när det kommer till vår mat. Vi tar ett aktivt ansvar genom att bland annat ställa krav på våra leverantörer och erbjuda ekologiska menyer. Genomgående i våra menyer och i vår svenska buffé väljer vi närodlade produkter. Detta för att bidra till att motverka utfiskning och negativ miljöpåverkan på ekosystem.

275 kr per person alla priser är exklusive moms. med reservation för ändringar.