BOKA NU

SAMARBETEN

Vi samarbetar med olika partners, internationella och svenska organisationer för att skapa hållbara, säkra, trygga och prisvärda erbjudanden med bäst helhetsupplevelse.

BANK HOTEL

Ett intimt boutiquehotell och en myllrande mötesplats för både stockholmare och besökare. En arena för de som söker en extraordinär upplevelse och är nyfiken på livet och människorna mitt i Stockholm. Liksom huvudstadens puls slår så pulserar även Bank Hotel av liv och rörelse. Hotellet är en oas för dig som gillar att vara i händelsernas centrum.

LÄS MER

BERNS HOTEL

Berns Hotel är beläget mitt i Stockholms dynamiska shoppingdistrikt och myllrande restaurangliv, med utsikt över Berzelii Park och Östersjön. ​Med 81 personligt inredda rum, flera utmärkelser och en intim boutiquehotell-känsla är Berns inte bara en plats att sova på. Det är här vi äter brunch, jobbar några timmar, tar en eftermiddagscocktail, äter långa middagar och lyssnar till livespelningar – under dygnets alla timmar.

LÄS MER

BOO BOO LIVING

Planerar ni ett längre event och behöver boende så kan vi varmt rekommendera Boo Boo Living. Strax utanför Stockholms innerstad, närmare bestämt i Aga på Lidingö, hittar du Boo Boo Living. Ett modernt Lifestyle Hotel för Co Living med fullt rustade lägenheter där du kan bo från en vecka och längre. Varje lägenhet är 30 – 45 – 60 kvm och fullt möblerade så allt du behöver göra är att packa resväskorna och flytta in.

LÄS MER

INTERNATIONELL SAMHÖRIGHET

AIPC, Association Internationale des Palais de Congres
ICCA, The International Congress & Convention Association
MPI, Meeting Professionals International

SVENSKA SAMARBETEN

VISITA, Svensk Besöksnäring, är vår bransch- och arbetsgivarorganisation
Nätverket Hållbar Besöksnäring