BOKA NU

GALA MED SVERIGES SKÖNHETSBLOGGARE

Daisy Beauty tillsammans med Sveriges främsta skönhetsbloggare har korat den bästa kosmetikan som lanserades under 2016. Det firades med storslagen prisutdelning och fest på Stockholm City Conference Centre.

Daisy Beauty Awards är en skönhetsutmärkelse som har delats ut sedan 2012 till kosmetika som lanserats eller relanserats under året. Bakom tävlingen står tidningen Daisy Beauty.

För första gången genomfördes prisutdelningen vid ett stort event med alla finalister på plats.

400 beautybloggare och branschfolk samlades på Norra Latin för att hylla allt från ”Årets läppis” till ”Årets ansiktsmask”. I juryn ingick bland annat 58 skönhetsbloggare som hade att välja mellan ett stort antal finalistprodukter som tävlade i tolv kategorier.

Galan inleddes med champagnemingel utanför Aulan i Norra Latin där prisutdelningen genomfördes. Bland prisutdelarna fanns många kända namn som t ex modellen Emma Wiklund (tidigare Sjöberg) som nu också har ett eget hudvårdsmärke.

En uppskattat inslag var att tre samarbetspartners till galan fick disponera tre egna rum där de fick presentera produkter under kvällen. Där bjöds också på spännande inslag som tävlingar á la Mästarnas Mästare, berättar Emmy Andersson, produktionsledare på eventbyrån Wonderland som ansvarade för galan.

Efter prisutdelningen bjöds på mingel och middag i ljusgårdarna och matsalarna i Norra Latin.

Maten var fantastisk! Det är dessutom en målgrupp som ställer stora krav på att det finns vegetariska alternativ, framhåller Emmy Andersson.

När efterfesten tog vid skruvades ljudet upp och bloggare och branschfolk fortsatte att fira långt in på kvällen. Emmy Andersson tycker det blev en lyckad gala.

Vi är jättenöjda och vi fick bra hjälp av medarbetarna på Stockholm City Conference Centre. Allt fungerade mycket bra.

"Vi är jättenöjda och vi fick bra hjälp av medarbetarna på Stockholm City Conference Centre. Allt fungerade mycket bra."